Veelgestelde vragen

Hier volgt een overzicht van de meest gestelde vragen met een antwoord hierop. Door op een vraag te klikken komt het antwoord tevoorschijn. Wij hopen op deze manier alles zo helder mogelijk te maken en u te overtuigen van onze transparante en uitstekende service.

Terug naar tijdelijke douche
Nee. Wij garanderen een vaste lage prijs voor 2 week van €185,- om uw verbouwing te kunnen overbruggen. Het maakt niet uit of u ook een pomp of warm watervoorziening nodig heeft. Deze totaalprijs is altijd €185,-incl. BTW. Onze klanten zijn dan ook uiterst tevreden over onze heldere lage prijzen.
Wij installeren de douches ook ’s avonds en in het weekend. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat er niet vrij van werk genomen hoeft te worden en afspraken afgezegd moeten worden voor de installatie.
Hygiëne vinden wij zeer belangrijk en vanzelfsprekend. Daarom zijn onze douches altijd schoon bij aflevering en rekenen wij hier geen kosten voor!
Uiteraard! Wij zorgen ervoor dat uw wasmachine/ vaatwasser oid nog steeds gebruikt kunnen worden. De kraan en afvoer krijgen namelijk een verloopstukje dat ervoor zorgt dat zowel de douche als uw wasmachine aangesloten op de waterkraan en afvoer is. U kunt dus gewoon douchen en tegelijk de wasmachine laten draaien!
Hier zijn wij heel flexibel in. U kunt na ons totaalpakket van 2 week altijd naar eigen wens per week of per dag verlengen.
Ja! Onze douches zijn waterdicht en kunnen daardoor in principe overal staan. Alleen voor het uitstappen raden wij aan om een badmat of een handdoek voor de douche te leggen om eventuele waterdruppels van het uitstappen te kunnen opvangen. Indien de douche niet op tegels staat, leggen wij voor de zekerheid een beschermzeil onder de douche.
Dankzij onze warm watervoorziening van maar liefst 80 liter (!) is dit altijd mogelijk. Deze warm watervoorziening kan zonder problemen een groot gezin warm achter elkaar laten douchen.
Als een afvoerputje niet aanwezig is, kan het water door middel van een automatische afvoerpomp weggepompt worden. Voorbeelden waar het afvoerwater heen gepompt kan worden zijn de wasmachine afvoer, cv afvoer, wasbak of naar buiten.