Tijdelijke douche


Een tijdelijke douche is zeer handig tijdens een badkamerverbouwing. Een erkend monteur kan de tijdelijke douche overal in uw huis aansluiten. De douches kunnen namelijk met een warm watervoorziening geplaatst worden. Met behulp van een afvoerpomp kan het water overal heen gepompt worden. De douche kan ter plekke worden opgebouwd. Zo kan de tijdelijke douche zelfs op zolder staan! Op deze manier hoeft u niet de deur uit om te douchen tijdens uw verbouwing. Voor slechts €185,- heeft u 2 weken deze douche met warm watervoorziening en afvoerpomp in huis staan. Ideaal om goedkoop en comfortabel de verbouwing te overbruggen! Om een tijdelijke douche aan te vragen of om de mogelijkheden door te spreken kunt u vrijblijvend het aanvraagformulier invullen of ons bellen.

Info:    06 397 083 57.
Info:    06 230 240 06.

Totaalpakket Laagste prijsgarantie!

€185,-

2 Weken vaste totaalprijsInclusief: 21% BTW, Warm Watervoorziening 80 liter (indien nodig), Automatische afvoerpomp (indien nodig), Volledige aansluiting door een monteur, Bezorging en afhaal, Plaatsing en opbouw op elke plek, zelfs de zolder.

Komt u tijdens de huurperiode erachter dat u langer wilt huren? Geen probleem. 
Wij rekenen slechts €49,99 incl. BTW per week extra voor de douche. Maakt u ook gebruik van de warm watervoorziening? Dan vragen wij hier nog een kleine vergoeding van slechts €9,99 per week voor (uiteraard pas na de 2 weken van het totaalpakket). Dit is echter maar in enkele gevallen noodzakelijk.

Onze prijzen zijn transparant. U weet precies waar u aan toe bent en komt niet voor verassingen te staan. Langere periodes kunnen van tevoren overlegd worden. Wij rekenen geen borg, schoonmaakkosten, km kosten en dergelijken! Er zijn dus geen extra kosten.


 Totaalpakket

 Slechts €185,-

2 week totaalprijs

Inclusief: 21% BTW, Warm Watervoorziening 80 liter (indien nodig), Automatische afvoerpomp (indien nodig), Volledige aansluiting door een monteur, Bezorging en afhaal, Plaatsing en opbouw op elke plek, zelfs de zolder.


Komt u tijdens de huurperiode erachter dat u langer wilt huren? Geen probleem. 
Wij rekenen slechts €49,99 incl. BTW per week extra voor de douche. Maakt u ook gebruik van de warm watervoorziening? Dan vragen wij hier nog een kleine vergoeding van slechts €9,99 per week voor (uiteraard pas na de 2 week van het totaalpakket). De warm watervoorziening is echter maar in enkele gevallen noodzakelijk.

Onze prijzen zijn transparant. U weet precies waar u aan toe bent en komt niet voor verassingen te staan. Langere periodes kunnen van tevoren overlegd worden. Wij rekenen geen borg, schoonmaakkosten, km kosten en dergelijken! Er zijn dus geen extra kosten.


Warm watervoorziening van maar liefst 80 liter!


Geen aansluit voorwaarden! De complete aansluiting wordt verzorgd!


Perfecte temperatuur dankzij een mengkraan


Laagste prijsgarantie!!!

U kunt gewoon thuis binnen blijven douchen, zelfs op de zolder!

Automatische afvoerpomp voor het wegpompen van het afvoerwater

Ruime douches van verschillende afmetingen.

De douches worden brandschoon geleverd!


Tijdelijke douche Groningenhuren.nl

Hier kunt u vrijblijvend informatie of een tijdelijke douche aanvragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de situatie door te spreken en eventueel een afspraak naar uw wens te maken!

Let op: Wij leveren alleen in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland, uitgezonderd eilanden.